Over ons

In 1988 kocht de familie Reiding de imposante stelpboerderij “Bangazathe” aan de Buorren in Tersoal, dit om hun hobby “paardenhouderij” mogelijk te maken. Door de aanwezigheid van een minicamping werd de familie automatisch ook “camping beheerder”. Na enkele jaren bekeken te hebben of dit wel beviel werd in 1991 en 1992 de camping grondig gerenoveerd in 1994 volgden de individuele elektriciteit, water en rioolaansluitingen.

Vanaf deze begin jaren tot heden werden de plaatsen bezet door een zeer stabiele maar vergrijzende groep campinggasten. Het jaar 2016 wordt besteed aan groot onderhoud van de steigers en walbeschoeiingen. Het streven is de camping in 2022 van WIFI te voorzien.

Onze doelgroep bestaat uit de rustzoekende campinggast, rust is er in het weidse Friese weidelandschap in overvloed te vinden. Er zijn uitstekende fietsmogelijkheden. In de omgeving zijn vele pittoreske dorpjes gelegen. De steden Sneek en Leeuwarden met hun historische kernen liggen op respectievelijk 10 en 20 autominuten afstand.

Naast de camping biedt de 150 jaar oude stelpboerderij ook huisvesting aan een fokkerij voor “Friesche paarden” De “fan Bangazathe” paarden behoren tot het hogere segment van het Koninklijk Friesche Paarden Stamboek” zowel op de keuringsvelden als in het gebruik in de sport leveren onze paarden een positieve bijdrage.

Tarieven 2017

Seizoen tarieven 
Seizoenplaatsen€650 per jaar
Ligplaatsen boten€400 per jaar
Milieu toeslag, vastrecht€150 per jaar
Elektriciteit (lokaal)Afhankelijk van meterstand*
Toeristenbelasting 2017Onbekend (in 2016 €132,50 per jaar)

* Iedere plaats heeft zijn eigen zekering plus elektriciteitsmeter.

Passanten

Ligplaats boot, camper, auto met caravan of tent, 7,50 euro per persoon per nacht. Inclusief gebruik van de douches en elektriciteit.

Kano’s of fietsen met kleine trekkerstent, 5 euro per persoon per nacht. Inclusief gebruik van de douches en elektriciteit.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op